MalFin Agency Oy

MalFin Agency Oy on alun perin edustusliike, joka on keskittynyt ammattilaatuisiin, Suomen olosuhteisiin soveltuviin rakennuspuolen tuotteisiin. Koska alalla ei ole varsinaista valmista konseptia, myös me haluamme rakentaa liiketoimintaa ja kehittyä koko ajan. Viimeisimpänä muutoksena aloimme vuonna 2020 keskittyä turvajalkineiden maahantuontiin ja markkinointiin, joten kauttamme saat tällä hetkellä myös ergonomisia turvajalkineita.

Olemme perheyritys, ja työllistämme tällä hetkellä kokoaikaisesti kaksi henkilöä. Lisäksi meillä työskentelee turvajalkineiden osalta edustaja Etelä- ja Itä-Suomessa. Työ on meille enemmän kuin välttämätön tapa ansaita elinkeino – teemme sitä täydellä sydämellä, ja asiakkaat ovat meille keskiössä. Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys ja avoimuus, joihin kaikki tekemisemme perustuu.

Yrityksen taustalta löytyy 15 vuoden kokemus eri sektoreilta ja aloilta; yhteistyökumppaneita on kertynyt teollisuuden (ajoneuvo- ja rakennusteollisuus) sekä erikoiskaupan puolelta (rautakaupat, rakennustarvikemyymälät, sisustusliikkeet). Vuosien varrella on rakennettu monipuolista, toimivaa jälleenmyyntiverkostoa, ja pitkä historia alalla auttaa palvelemaan asiakkaita paremmin myös vanhojen yhteistyökumppanien kautta.

Palvelumme on suunnattu täyttämään yritysten tarpeita, ja olemme pyrkineet löytämään edustukseemme riittävän laajan tuotepaletin, jossa tuotteet täydentävät toisiaan. HPX on yksi vanhimmista yhteistyökumppaneistamme, ja myös vankka näyttö osaamisestamme, sillä Alf toimii Suomen myyntipäällikkönä, ja vastuullamme on ollut rakentaa toimiva maahantuojaverkosto näiden teippien osalta. Caupo Group Oy on toinen pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, ja olemme vahvasti mukana rakentamassa jälleenmyyjäverkostoa näiden rakennuspuolen tuotteiden osalta. Viimeisimpänä aloitimme turvajalkineiden maahantuontia tukevaksi myös Suojakäsine Oy:n edustuksen, joten kauttamme saa nyt kattavan paketin myös suojaimista.

Olemme pyrkineet tekemään yhteistyön tekemisen kanssamme mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita, jotta voimme kehittää palveluitamme siten, että se vastaa asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Teemme asiakkaidemme avuksi ihan käytännön työtä, järjestelemme ja kasaamme hyllyjä, mutta lisäksi kauttamme saat myös esimerkiksi koulutusta tuotteista ja myynnistä.

Palvelumme yrityksille
  • laadukkaat turvajalkineet jälleenmyyntiin
  • tekninen koulutus
  • myyntikoulutus
  • hyllytyspalvelu
  • myymäläsuunnittelu
  • messuille osallistuminen
  • suomennokset
Malfinin perustajat Maria ja Alf Hillilä
Keitä me olemme?

Historia

Kaikki alkoi Alfista, hänen intohimostaan myyntityöhön ja ammattilaatuisiin tuotteisiin. Alf aloitti uransa toimistotarvikkeita myymällä, mutta mutkien kautta tie kulki rakennuskemikaalien ja teippien pariin, missä tälläkin hetkellä on hänen vahvin osaamisensa. Asiakkaiden ja työn määrän lisääntyessä jouduttiin vaimokin valjastaa avuksi, ja pian Maria huomasi tuntien kuluvan pääasiassa puolison työtehtävissä avustamiseen. Oli aika tehdä valinta, ja niinpä tammikuussa vuonna 2019 perustettiin MalFin Agency Oy. Marian aiemmat työtehtävät saivat jäädä.

MalFin Agency Oy on siis alunperin edustusliike, jonka keskiössä ovat laadukkaat ja Suomen olosuhteisiin soveltuvat tuotteet rakennuspuolelle. Vuonna 2020 meitä pyydettiin useita kertoja hyppäämään uusiin saappaisiin, nimittäin maahantuomaan turvajalkineita, ja kiitos asiakkaamme sinnikkyyden, lopulta päätimme tutustua asiaan. Sille tielle jäimme - ihastuimme täysin italialaisiin Giascon kenkiin <3 Nyt toimimme siis myös turvajalkineiden maahantuojana, löydät kengät jälleenmyyjiltämme ympäri Suomea!

Yhteystiedot

Maria Hillilä

Maria Hillilä
Toimitusjohtaja

maria@malfin.fi

Tel. +358 40 546 9762

Alf Hillilä

Alf Hillilä
Myyntijohtaja

alf@malfin.fi                 

Tel. +358 40 579 6615 
Ota meihin yhteyttä