Dynaamisen työntekijän pelastus 

Ortopedien kanssa yhteistyössä kehitetty 3MOVE pitää jalat liikkeessä vähemmällä työllä

Giascon ergonominen 3MOVE turvakenkämallisto

Miksi 3MOVE?

3Move-mallisto on suunniteltu yhdessä ortopedien kanssa, ja malliston pohjarakenne on täysin uudenlainen innovaatio. Nämä jalkineet on suunniteltu erityisesti heille, joiden työ sisältää paljon liikkumista ja jalkojen päällä olemista.

 
Pohjan pyöristetty muotoilu saa askelet rullaamaan
Kaareva muoto tehostaa jalan eteenpäin suuntautuvaa liikettä, jolloin liikut vähemmällä ponnistelulla. 
Äärimmäisen pehmeä kantaosa
Jalkineen pohjaan on suunniteltu ontelo kantapään kohdalle.  Tämän ansiosta paino jakautuu tasaisemmin, ja kävely helpottuu.
Parhaat pito-ominaisuudet
Elastinen pohja muotoutuu jalan liikkeen mukaan, ja siksi esimerkiksi seisottaessa koko pohja on kontaktissa maahan. Näin varmistetaan hyvä pito. Varrelliset mallit on sertifioitu myös vaativiin kattotöihin soveltuvaksi.
Giascon ergonominen 3MOVE turvakenkä Shark S1P
GI-3M450N-(koko)

Shark S1P

Hengittävä, sandaalimainen turvajalkine. Täysin uudenlaisella, kaarevalla pohjarakenteella varustetussa jalkineessa on kiinnitetty huomiota erityisesti kantapään alueen mukavuuteen, eli iskunvaimennus on tässä mallissa huippuluokkaa. Suunniteltu paljon jalkojen päällä oleville henkilöille; pyöristetty pohja vähentää liikkumiseen käytettävän energian tarvetta.  Materiaalina kulutusta kestävä tekninen kangas. Pohjassa on parhaat pito-ominaisuudet. Patentoitu kolmikerroksinen pohja on jalkojen ja nivelten terveyttä edistävä innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää erilaisten pohjien parhaat puolet; pohja on vakaa ja kestävä, mutta silti miellyttävän pehmeä.
Lisätukea antaa Anti torsion-kiertojäykiste.
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia.

Giascon ergonominen 3MOVE turvakenkä Fox S3
GI-3M453N-(koko)

Fox S3

Täysin uudenlaisella, kaarevalla pohjarakenteella varustettu hengittävä turvakenkä, jossa on kiinnitetty huomiota  erityisesti kantapään alueen mukavuuteen. Suunniteltu paljon jalkojen päällä oleville henkilöille; pyöristetty pohja auttaa vähentämään liikkumiseen käytettävän energian tarvetta.  Materiaalina kulutusta kestävä Microtech-tekninen kangas.
Patentoitu kolmikerroksinen pohja on jalkojen ja nivelten terveyttä edistävä innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää erilaisten pohjien parhaat puolet. Pohjassa on hyvät pito-ominaisuudet, se on vakaa
ja kestävä, mutta silti miellyttävän pehmeä.
Lisätukea antaa Anti torsion-kiertojäykiste. 
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia.

Giascon ergonominen 3MOVE turvakenkä Tiger S3
GI-3M457N-

Tiger S3

Korkeavartinen, täydet suojaominaisuudet omaava äärimmäisen mukava turvajalkine. Täysin uudenlaisella, kaarevalla pohjarakenteella varustetussa jalkineessa on kiinnitetty huomiota erityisesti kantapään alueen mukavuuteen. Suunniteltu paljon jalkojen päällä oleville henkilöille; pyöristetty pohja vähentää liikkumiseen käytettävän energian tarvetta.  Materiaalina kulutusta kestävä tekninen kangas.
Pohjassa on parhaat pito-ominaisuudet, ja se soveltuu erinomaisesti katoilla työskentelyyn (UNI 11583:2015).Patentoitu kolmikerroksinen pohja on jalkojen ja nivelten terveyttä edistävä innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää erilaisten pohjien parhaat puolet; pohja on vakaaja kestävä, mutta silti miellyttävän pehmeä.
Lisätukea antaa Anti torsion-kiertojäykiste.
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia.


Giasco training

Tällä videolla esitellään yksityiskohtaisesti 3Move-malliston erityispiirteet

Innostuitko 3Movesta?