Visaisiin tilanteisiin

Kun vaatimuksena kuuman kestävä pohja, jalkapöydän suojaus, hitsaukseen  tai moottorisahan käyttäjille soveltuva kenkä, tästä mallistossa löytyy vaihtoehtoja!

Giascon Hard Rock Antistatic PU mallisto Ercolano S3 HI HRO
GI-HR066D-(koko)

Ercolano S3 HI HRO

Puolivartinen turvajalkine, joka soveltuu hitsaajan jalkineeksi.  Kevyt, mukava jalkine on valmistettu vettä kestävästä sekä PU-pinnoitetusta haljasnahkasta. Kaksikerroksisen pohjan uloin kerros on kumia.
Pohjarakenne on eristetty kylmyyttä vastaan, ja pohja kestää myös kuumuutta (- 300°C kosketuskuumuus).  Nahkainen nauhojen suojus on ommeltu tulenkestävällä langalla, Läppä kiinnittyy sivulle tarralla.
Kengissä on pikakiinnitin nauhoille. Kenkä on vettähylkivä.
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia. 

Giascon Hard Rock insulating PU mallisto Tesla SB FO E P CI HI WRU WR HRO
GI-HRD057E-(koko)

Tesla SB FO E P CI HI WRU WR HRO

Puolivartinen, dielektrinen erikoisjalkine. Kehitetty henkilöille, jotka työskentelevät sähkökaapeleiden kanssa, ja ovat alttiimpia sähköiskun vaaralle. Tätä sektoria varten jalkineille on haettu kolme tärkeää sertifikaattia: kanadalainen (C.S.A. Z195-14), amerikkalainen (ASTM 2413-11) for the electrical resistance to20.000V for 1 minute; ja eurooppalainen for the electricalresistance more than 1000MΩ. Kevyt, mukava jalkine on valmistettu veden kestäväksi käsitellystä haljasnahkasta. Kaksikerroksisen pohjan uloin kerros on eristävää kumia.
Pohjarakenne on eristetty kylmyyttä vastaan, ja pohja kestää myös kuumuutta (- 300°C kosketuskuumuus).  Kenkä on täysin vedenpitävä.
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia.

Innostiko Hard Rock PU mallisto?