Visaisiin tilanteisiin

Kun vaatimuksena kuuman kestävä pohja, jalkapöydän suojaus, hitsaukseen  tai moottorisahan käyttäjille soveltuva kenkä, tästä mallistossa löytyy vaihtoehtoja!

Giascon Hard Rock Antistatic PU mallisto Ercolano S3 HI HRO
GI-HR066D-(koko)

Ercolano S3 HI HRO

Puolivartinen turvajalkine, joka soveltuu hitsaajan jalkineeksi.  Kevyt, mukava jalkine on valmistettu vettä kestävästä sekä PU-pinnoitetusta haljasnahkasta. Kaksikerroksisen pohjan uloin kerros on kumia.
Pohjarakenne on eristetty kylmyyttä vastaan, ja pohja kestää myös kuumuutta (- 300°C kosketuskuumuus).  Nahkainen nauhojen suojus on ommeltu tulenkestävällä langalla, Läppä kiinnittyy sivulle tarralla.
Kengissä on pikakiinnitin nauhoille. Kenkä on vettähylkivä.
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia. 

Giascon Hard Rock Antistatic PU mallisto Artic S3 CI HI WR HRO
GI-HR179E-(koko)

Artic S3 CI HI WR HRO

Erittäin lämmin talvisaapas, jonka materiaalina on naarmuuntumaton, polyuretaanilla pinnoitettu nahka . Tämä helppohoitoinen materiaali säilyy hyvännäköisenä kovassakin rasituksesssa - kestää kulutusta, vettä ja öljyjä.  Kaksikerroksisen pohjan uloin kerros on kumia. Kenkä on täysin vedenpitävä.
Jalkineessa on käytetty erityista Wintherm®-teknologiaa, jossa hyödynnettään alumiinin lämpöä heijastavia ominaisuuksia. Siksipä Artic pitää jalat lämpiminä kovassakin pakkasessa. Pohjarakenteen kylmyyden eritävyys -30 °C.  Pohja on myös kuumuutta kestävä (- 300°C kosketuskuumuus).
Varvassuoja ja naulaanastumissuoja komposiittia.

Innostiko Hard Rock Antistatic PU mallisto?