Myynti kasvuun?

Meillä on 15 vuoden kokemus B2B-myynnistä, ja työskentelemme päivittäin  asiakkaidemme menestyksen eteen

Edustuksemme

Olemme valinneet salkkuumme ammattilaisia varten suunniteltuja, Suomen olosuhteisiin soveltuvia tuotteita teollisuuteen. Meille laatu on ensisijainen kriteeri edustamiemme tuotteiden valinnassa, mutta myös ympäristöarvot ovat sydäntämme lähellä – haluamme olla mukana edistämässä edelläkävijöiden kasvua, ja siksi edustamiemme tuotteiden joukossa on innovatiivisia, ympäristöystävällisiä tuotteita. Useat kemikaalit ja teipit on sisäilmaluokiteltu, ja niillä on suomalaiset M1-hyväksynnät sekä eurooppalainen Emicode EC1 Plus merkintä (erittäin alhaiset emissiot). Joukossa on myös joutsenmerkkirakentamiseen soveltuvia tuotteita. Hyvänä esimerkkinä ympäristön huomioimisesta toimii esimerkiksi isosyanaattivapaa uretaanivaahto, tai vaikkapa paperipakkausteippi, jolla voidaan korvata muoviset pakkausteipit.

 
  • Tunnettuja tuotteita esimerkiksi Tuntuma, Protect ja Proglo.
  • Laadukkaat palokatkotuotteet.
  • HPX:n laadukkaat Airtight-tuotteet tiivistämiseen ja höyrynsulkuun.
 
Teipit ammattilaisille

HPX

HPX tarjoaa laajan valikoiman teippejä ammattilaisratkaisuilla, jotka vastaavat aina korkeimpia laatuvaatimuksia. HPX-brändi perustettiin vuonna 2004, ja siitä asti laadun parantaminen ja kehittäminen ovat olleet yrityksen tärkeimmät prioriteetit. Lisäksi yrityksen taustalta löytyy yli 25 vuoden kokemus alalta.

HPX toimii monissa läntisen Euroopan maissa; kiitos yhteistyökumppanien ja jälleenmyyjien, HPX tuotteita myydään yli 3000 myyntipisteessä 20 maassa. HPX sijaitsee Temsessä, Belgiassa.

HPX-sarja sisältää kymmenen erilaista tuoteryhmää teollisuudelle, autoteollisuudelle, rakennusteollisuudelle ja yksityisille kuluttajille.

 
CG PROFESSIONAL

Caupo Group Oy

Caupo Group Oy on ammattikäyttöön tarkoitettujen rakennuskemikaalien, rakennustarvikkeiden sekä puhdistuskemikaalien kehittäjä ja valmistuttaja. Caupo Groupilla löytyy vahvaa alan kansainvälistä osaamista useiden eri rakennuskemianalan valmistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. CG PROFESSIONAL on Caupo Group Oy:n tavaramerkki. Lisäksi yritys vastaa HPX, SOPPEC ja ZETTEX tuotemerkkien jakelusta jälleenmyyjäverkostoon Suomessa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. saumaus- ja tiivistysmassat, palokatkotuotteet, liimat, tasoitteet, ammattiaerosolit, teipit, tarvikkeet, erikoistyövälineet ja desinfektiokemikaalit. Tuotteita voidaan hankkia ammattituotteita myyvän jälleenmyyjäverkostomme kautta koko Suomen alueella.

”Yhteistyössä ammattilaisten kanssa kehitämme luotettavia ja kustannustehokkaita tuoteratkaisuja, joilla rakennamme laadukkaampaa ja turvallisempaa Suomea.” – Mika Puttonen, toimitusjohtaja

Suojakäsineet ja työasut

Suojakäsine Oy

Suojakäsine Oy on perustettu vuonna 1978. Yritys toimii Tervajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Suojakäsine on erikoistunut työssä tarvittavien suojakäsineiden ja työasujen maahantuontiin ja markkinointiin. Lisäksi tuotteisiin kuuluvat myös vapaa-ajankäsineet, erilaiset nahka- ja pvc/pu-materiaalista valmistetut suojaimet sekä sadeasut ja turvajalkineet.

Perheyrityksen historia alkaa jo vuodesta 1959, jolloin yritys toimi muutaman henkilön työllistävänä käsineiden valmistajana. Nykyään he markkinoivat ja maahantuovat pääasiassa työkäsineitä ja työvaatteita sekä muita suojaimia. Yhteistyökumppaneiksi on valittu luotettavia ja pitkäaikaisia valmistajia muun muassa Suomesta, Kiinasta, Pakistanista ja Euroopasta. Valikoimasta löytyy myös kotimaiset JokaSafe-käsineet. Tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa hyödynnetään edelleen omia kotimaisia mittakaavoja ja malleja. He käyttävät asiantuntemustaan myös esim. valikoitaessa valmistuksessa tarvittavia nahka- ja muita materiaaleja.

Kuluneiden vuosien aikana Suojakäsine Oy on kasvanut ja tullut tunnetuksi luotettavana tavarantoimittajana ja yhteistyökumppanina. Luottamus ja toimivat asiakassuhteet sekä laadukkaat, hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet ovat edelleen toiminnan perusta. Tavoitteena on tuotteiden tasaisen hyvä laatu ja toimitusvarmuus. Tämän mahdollistaa oma maahantuonti, sekä suunnittelu- ja tuotekehitystyö yhdessä asiakkaiden sekä tuotteiden valmistajien kanssa tiiviillä ja pitkäaikaisella yhteistyöllä.

Tuotteet markkinoidaan pääosin itsenäisten jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Näin varmistetaan mahdollisimman tehokas palvelu asiakasystävälliseen hintaan.

Kiinnostuitko tuotteista? Tarvitsetko apua oman tuotteesi myyntiin?

Kysy rohkeasti lisää!