Kattohommia?

Kube - äärimmäistä pitoa

Liukastuminen aiheuttaa ison osan työtapaturmista, ja tämän välttämiseksi Giasco kehitteli malliston, jossa on erinomaiset pohjan pito-ominaisuudet. Tämä mallisto on nimeltään Kube.

Kube on nuorekas ja urheilullinen kenkä, jonka pohjan valmistuksessa on käytetty erityisiä, hyvin pitäviä yhdisteitä. Myös pohjan muotoilun suunnitelussa pito-ominaisuudet olivat keskiössä, ja siksi pohjassa on ainutlaatuinen, kuutiomainen kuviointi. Kiitos näiden erityisominaisuuksien, Kube on onnistunut saamaan parhaan sertifikaatin liukastumista vastaan: sopii työskentelyyn kaltevilla katoilla (UNI 11583:2015)

Kube-pohja Se Oikea?

Jos tarvitset vaativiin olosuhteisiin nimenomaan Kube-pohjalla olevan turvajalkineen, kaikki malliston mallit ovat saatavilla - valitse omasi ja kysy tarkemmat tiedot toimitusajasta!

HORECA-sektorin kengät

Öljyä, saippuavettä, jauhoja lattialla? Kube pitää!

Pitopohjainen Kube-mallisto Free SB FO A E
GI-KU007O-

Free SB FO A E 

Kevyt, sandaalimallinen turvajalkine, jossa äärimmäisen pitävä pohja. Valmistettu MICROWASH - materiaalista, ei säikähdä roiskeista; voidaan pestä lämpimällä vedellä ja neutraalilla saippualla. Pehmustettu suuaukko tekee käytöstä entistä mukavampaa. Käännettävä takaremmi.
ESD luokka 3 - Täyttää standardin IEC 61340-4-3:2001 vaatimukset
staattisesta sähköstä.
Varvassuoja komposiittia.

Innostuitko Kubesta?