Materiaalit

Giascon jalkineissa käytetään vain italialaisia laatumateriaaleja.

Giascon tehdas sijaitsee Chiampon laaksossa, joka tunnetaan maailmalla nahan tuotannon keskuksena. Tästä johtuen heillä on käytettävissään paitsi erinomaiset raaka-aineet, myös valtavasti taitoa ja osaamista nahan käsittelystä ja jalostamisesta.

Sen lisäksi, että jalkineiden on tarjottava maksimaalinen suoja kaikissa tilanteissa, materiaalivalinnoilla varmistetaan myös jalan mukavuus kaikissa olosuhteissa. Molemmat näkökohdat ovat välttämättömia materiaaleja valittaessa. Siksi Giasco on panostanut parhaimpiin materiaaleihin, jotka ovat pehmeitä, mukavia ja hengittäviä.

IDROTECH®menetelmällä käsitelty nahka kestää vettä Utrecht S3 CI WR

Idrotech®

IDROTECH® on rekisteröity tuotemerkki. Tämän käsittelyn avulla optimoidaan nahan vedenkestävyys ja hengittävyys, mikä takaa kengän mukavuuden kaikkina vuodenaikoina - käsittely antaa nahalle maksimaalisen suojan ulkoisia tekijöitä vastaan.

IDROTECH® menetelmässä käytetään mineraalisuoloja. Käsittely tekee nahasta erinomaisen pehmeää, ja antaa sille täydellisen mekaanisen kestävyyden myös öljyjä ja hiilivetyjä vastaan. IDROTECH® on sertifioitu standardien ISO 4045, ISO 17075 ja ISO 5403 mukaisesti.


Highly perspering and Water repellent leather

Zero Abrasion materiaali kestää vettä Titan S3 CI

Zero Abrasion

Zero Abrasion teknologian avulla nahkasta saadaan naarmuuntumatonta pinnoittamalla se polyuretaanilla. Tämä takaa päälliselle täydellisen suojan kulutusta ja hankausta vastaan. Kestää erittäin hyvin vettä ja öljyjä.

Tämä nahka sopii henkilöille, jotka haluavat kenkiensä näyttävän hyviltä vielä kuukausienkin käytön jälkeen.

Antiabrasion Leather

Mikrowash

Kromiton, mikrokuitupohjainen materiaali elintarviketarviketeollisuuteen, puhtaanapitoon ja sairaalasektorille

Mikrowashin etuja

3HYBRID mallisto Ustica S2

Hengittävä

Mikro Wash on erittäin hengittävä materiaali, joka on kehitetty takaamaan maksimaalinen mukavuus henkilöille, jotka käyttävät kenkiä paljon kosteissa olosuhteissa. 

Materiaali on viimeistelty hengittävällä polyuretaanilla, joka saa sen tuntumaan aidolta nahalta, mutta takaa sille täydellisen hengittävyyden ja kestävyyden happoja vastaan.

3HYBRID mallisto Ustica S2

Pestävä

Mikro Wash materiaalista valmistetut jalkineet voidaan pestä 40° asteessa vedellä ja neutraalilla saippualla. Huomioi, että kenkiä ei voi pestä pesukoneessa.

3HYBRID mallisto Minorca S2

Kevyt

Mikrokuitu on 40 % kevyempää kuin aito nahka.